Előfizetői tartalom

Tovább száguld az ipari ingatlanok piaca

Portfolio
Jelentős fejlődésen ment keresztül a logisztikai piac Lengyelországban és más kelet-közép-európai országokban az elmúlt néhány évben. A 7R és a Colliers lengyel logisztikai és ipari szektorról szóló jelentése szerint 2021 rekordév volt a kereslet és a kínálat tekintetében. A téma kapcsán a Lengyelországban is aktív WING elnök-vezérigazgatója, Noah Steinberg is elmondta gondolatait, aki azt is elárulta, hogy a cég nyugat-európai terjeszkedést tervez.

A lengyelországi befektetési piac 2021-ben növekedést könyvelhetett el a logisztikai és ipari projektek tekintetében, amelyek a lekötött tőke közel 50 százalékáért, azaz körülbelül 3 milliárd euróért feleltek. Ennek a folyamatnak az egyik legfontosabb katalizátora a covid okozta világjárvány volt, a fogyasztói magatartásban és szokásokban bekövetkezett jelentős változás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés