Előfizetői tartalom

Mivel fűtsünk, hogy ne szálljanak el az energiaköltségeink?

Portfolio
Az energiaárak elszabadultak. Eddig volt tartható a rezsicsökkentés. Most a rezsicsökkentés csökkentése van soron. De hogyan lépjünk, mivel fűtsünk, ha jön a hideg? Gáz, áram, fa? Mekkora költségből tudunk előállítani 1 kWh hőenergiát? Ha tényleg utánaszámolunk, egyáltalán nem mindegy, mivel fogunk fűteni. Hogy mi lehet a jó megoldás, arról Pál Péter, energetikai szakembert kérdeztük.

Véget ért Magyarországon az a nagyon kedvező helyzet, hogy az energiaárak nem követik a piaci változásokat és ezáltal az áremelkedés hatását nem kell megfizetnünk. Ahogy korábbi cikkünkben is írtuk 2022. augusztus 1-jétől a lakossági ügyfelek mérési pontonként, azaz az egyetemes szolgáltatásba regisztrált mérőóránként a villamos energia esetében évi 2523 kWh, míg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés