Előfizetői tartalom

Nagyot nyerhet Debrecen lakáspiaca az új gigaberuházással

Portfolio
Jelentős változás következhet Magyarország második legnépesebb városának ingatlanpiacán. A Falusi CSOK, valamint a COVID miatti kiköltözési hullám csökkenő tendenciát eredményezett az elmúlt években, de a múlt héten bejelentett, 9000 munkahelyet teremtő gigaberuházás a Duna House várakozása szerint újra erősödő ingatlanpiaci aktivitást fog jelenteni Debrecenben és a környékén is. A befektetőknek is érdemes figyelni a régiót.

Ahogy a legtöbb nagyváros, úgy Debrecen ingatlanpiaca is átalakult az elmúlt időszakban. Számos megvalósult és tervezett ipari beruházás tartja magasan a dinamikusan fejlődő egyetemváros népszerűségét. A kiköltözési hullám ennek ellenére itt is érezhető, a Falusi CSOK lehetőséget teremtett a családoknak a kedvezményes otthonteremtésre a környező településeken,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés