Előfizetői tartalom

Tovább bővül Lázár János minisztériumának hatásköre - Minden nagyobb beruházást ők ellenőrizhetnek majd

Portfolio
A kedd este megjelent közlöny értelmében jelentősen nőtt az Építési és Beruházási Minisztérium alá tartozó Országos Építészeti Tervtanács hatásköre. A kormányrendelet értelmében a tanácsnak kell minden nagyobb állami magasépítésű beruházás építészeti-műszaki dokumentációját véleményeznie és ha ez alapján úgy dönt, akkor el is kaszálhatja a projekteket.

Kezdenek megalapozni Lázár János egyre nagyobb építésügyi hatáskörének (ami minden bizonnyal a szeptemberben beterjesztendő nagy törvénycsomaggal lesz bebetonozva), melynek keretében most az ő minisztériuma alá tartozó Országos Építészeti Tervtanács feladatkörét bővítették ki. A kedd este megjelent közlöny értelmében a tervtanácsnak kell véleményeznie ezentúl: ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés