FONTOS 270%-os infláció: mi van veled, Argentína?
 
Előfizetői tartalom

A mai energiaárak mellett is megéri még a home office?

Portfolio
A KKV-szektor körében magas a beruházási, befektetési kedv, ami sok esetben az ingatlanpiacon csapódik le - mondta el a Millásreggeli Négyzetméter című műsorában Kovács András, az Indotek Group értékesítési igazgatója. A szakember többek között a KKV szektor szereplői előtt álló kilátásokról és az ingatlanpiacon elérhető beruházási lehetőségekről beszélt, de röviden kitért az emelkedő energiaárak irodai munkavégzésre gyakorolt hatására is.

A KKV-szektor kilátásai és lehetőségei az ingatlanpiacon 2022-ben címmel adott interjút a Millásreggelinek Kovács András, az Indotek Group értékesítési igazgatója. A szakértő elmondta, hogy a piac szereplői közül mindenki a legjobb helyét keresi a pénzének, és itt nem csak a hozamokra, hanem a befektetés biztonságára, annak a garanciáira is gondolhatunk. A vállalkozókra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés