Előfizetői tartalom

82 millió forintnál tart a 17 millióra becsült balatoni ingatlan ára

Portfolio
Nagyon más elképzelések találkoztak egy dél-balatoni település egyik árverésre bocsátott ingatlanánál. Az árverésre hirdetett ingatlanon ugyanis a legutolsó licit a kikiáltási ár több mint ötszörösén áll, vagyis 15,6 millió forint helyett van, aki 82 millió forintot is megadna az 55 négyzetméteres házért, amit egyébként az árverés előtt 17 millió forintra becsültek.

Érdekes ingatlanhirdetésre bukkantunk egy balatonőszödi ház esetében, melynél jelenleg a kikiáltási ár több mint ötszörösénél tart a licit. Bár nem ritka, hogy egy árverés után a kikiáltási árnál végül magasabb áron cseréljen gazdát az ingatlan, a mostanihoz hasonló eltérésre nem sok példát látni. A hirdetésben egy 55 négyzetméteres lakóingatlan szerepel, melyhez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés