Előfizetői tartalom

Átépítik a záhonyi határátkelőt

Portfolio
Átépítik a záhonyi határátkelőt, melynek során az utaskiszolgálás színvonalának emelése és a területstruktúra újragondolása is kiemelt feladatot kapott, de a határátkelőhely áteresztőképességének növelése is a célok között van - írja a Magyarépítők. A Országos Rendőr-főkapitányság közzétette a megújulását előkészítő közbeszerzés végeredményét.

Átépül a záhonyi határátkelő, az Országos Rendőr-főkapitányság közzétette a megújulást előkészítő közbeszerzés végeredményét. A közúti határátkelőhely fejlesztésével kapcsolatban három feladathoz hirdettek nyertest: az előkészítő tervezői feladatokat az MG Építész Tervező és Szolgáltató Kft.; a fejlesztés tervellenőri feladatait a BAKONYCENTRUM Kft.;...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés