Előfizetői tartalom

Nyár végén is több budapesti ingatlan kapott zöld minősítést

Portfolio
A havi ingatlanpiaci HR, illetve a kéthavi bérbeadási tranzakciókról szóló összefoglalónk után, kéthavonta már az ingatlanok, ingatlanos cégek által kapott minősítésekről, díjakról is beszámolunk. Nemcsak energetikai minősítésekre kell gondolni, hanem olyan tanúsítványokra is, amelyek például a házak akadálymentességét vagy éppen a digitalizáltságát értékelik. 2022. július és augusztusban is voltak épületek, amelyej ilyen elismeréseket szereztek: az S Immo negyedik épületére kapott BREEAM In-Use tanúsítványt, míg az Europa Capital és a ConvergenCE irodaháza WiredScore minősítést szerzett. Az újonnan átadott irodaépületek közül a Millennium Gardens több magas szintű tanúsítvánnyal nyitotta meg a kapuit.

Zöld épületminősítést kapott a Buda Center irodaház Az S IMMO Hungary negyedik épületére szerezte meg a BREEAM In-Use tanúsítványt, korábban a Blue Cube, a River Estates, valamint a Pódium irodaházak kaptak Very Good értékelést BREEAM In-Use Asset Performance és Building Management kategóriákban. A vállalat célja, hogy a teljes budapesti ingatlanportfólióját ESG kompatibilissé...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái