Előfizetői tartalom

Új irodákhoz juthatnak az innovatív kis- és középvállalkozásokat támogató vállalat ügyfelei

Portfolio
A Skanska és a DBH Csoport hosszútávú partnerségre lép, melynek értelmében a vállalat 5100 négyzetméter irodaterületet bérelt a romániai Equilibrium 1 és a magyarországi H2Offices irodaházakban. A partnerséggel a Skanska kelet-közép-európai kereskedelmi fejlesztési üzletága kibővíti a két épület bérlői számára biztosított szolgáltatások körét. A két Skanska épület ezáltal egyrészt irodákat biztosít majd kisebb bérlők számára, valamint a már meglévő bérlők előtt nyitva áll majd a további növekedéshez szükséges rugalmasság lehetősége is.

Az innovatív kis- és középvállalkozás számára szolgálatásokat nyújtó DBH Group 1800 négyzetméternyi irodaterületet bérel a bukaresti Equilibrium irodakomplexum első fázisában és 3300 négyzetmétert a budapesti H2Offices épületben.   A Budapesten található H2Offices 67000 négyzetméter bérelhető területet biztosít majd mindhárom fázis befejeztével. A névadás nem...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái