Előfizetői tartalom

Bulgáriában terjeszkedik a B+N Referencia Zrt.

Portfolio
A B+N Referencia Zrt. felvásárolta a bolgár i-Facility EOOD létesítménygazdálkodó társaságot. A felvásárlás logikus folytatása a cég eddigi, regionális terjeszkedésnek. A B+N Referencia Zrt. 2021-ben megszerezte az ISS Csoport csehországi, szlovákiai, román szlovén és magyar érdekeltségeit, 2022 januárjában pedig a lengyel FM iparág domináns szereplőjét, az Inwemer System csoportot. A társaság minden országban – így a mostani felvásárlásban érintett bolgár cégben is - 100 százalékos tulajdonrésszel rendelkezik.

A vállalat a ma bejelentett lépéssel megerősítette piacvezető pozícióját. Hazai ügyfelei között - az állami intézmények mellett -megtalálhatók a nagyvállalati és üzleti szféra képviselői is. Szolgáltatási portfóliója a műszaki üzemeltetést, fit-out kivitelezést, takarítási és egészségügyi takarítási szolgáltatást, kertészeti munkákat, dokumentumkezelést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés