Előfizetői tartalom

Kimondta az államtitkár: új építőipari korlátozást vezetnek be

Portfolio
A Market Építő Zrt. új székházában megrendezett Nemzetközi Zöld Építés Hete nyitóünnepségén többek között beszédet tartott Lánszki Regő Balázs építészeti államtitkár és országos főépítész. A megnyitót követő épületbejáráson Báthory Balázs a Market innovációért felelős vezérigazgató-helyettese mutatta be a fenntarthatóság jegyében épült irodát.

„A természet jól működik emberek nélkül, az egyensúlyt mi rúgtuk fel, és a visszaállítása is a mi feladatunk. Éppen ezért a fenntarthatóság nem csak egy szempont az építőipar számára, hanem megkerülhetetlen kiindulópont” – jelentette ki nyitóbeszédében az építészeti államtitkár. Senkinek nem feladata egyedül megváltania a világot, azonban annyit tennie kell...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés