Előfizetői tartalom

Hatalmas "gémkapocs" épül az M7-es autópálya mellett

Portfolio
1 500 négyzetméteres ingatlanfejlesztés zajlik Budapest vonzáskörzetében az M7-es autópálya mellett található Sóskúti Ipari Parkban. A 100%-ban hazai tulajdonú Coninvest cégcsoport beruházása nem csupán cégközpontként szolgál majd, hanem az irodák mellett közösségi terek, oktató - és bemutatóterem, raktárak és design center is helyet kapnak. A beruházás alapkőletétele 2021 őszén történt, az átadás pedig 2023 tavaszára várható.

A 30 éves múltra visszatekintő hazai Coninvest cégcsoport konyhatechnológiával, belsőépítészettel és szervizszolgáltatással foglalkozik. A jelenleg Budaörsön működő cég vezetői egy rugalmasan alakítható terekkel rendelkező, saját fejlesztésű ingatlanberuházás mellett döntöttek. Az ideális helyszínt Budapesttől 25 kilométerre, az M7-es autópálya melletti Sóskúti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés