Előfizetői tartalom

A rezsiváltozás megtöbbszörözte az energiatakarékos építmények iránti igényt

Portfolio
Nagy kihívás előtt áll az építőipari szakma. A klímaváltozás elleni küzdelem, a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése, lekötése, a karbonsemleges technológiák bevezetésének kötelezettsége szemléletváltást, új anyagok és a körforgásos technológiák bemutatását, oktatását, népszerűsítést követeli meg. A rezsiváltozás, az energiaválság felgyorsította, megtöbbszörözte a környezettudatos, energiatakarékos építmények iránti igényt.

Az ÉVOSZ Környezettudatos és Szerelt Technológiás Szakmai Tagozata (MAKÉSZ) az alábbi nyilatkozat, és tájékoztatás alapján közli, hogyan járul hozzá, hogy minél többen élhessenek „zöld” házban, hogyan csökkentsük a szén-dioxid-kibocsátást és növeljük a szén-dioxid-lekötést, hogyan enyhítsük az energiaválság, az infláció, a rezsiváltozás, a klímaváltozás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés