Előfizetői tartalom

Gőzerővel épül a közel ezer lakásos projekt - Letették az újbudai óriásberuházás alapkövét

Portfolio
Megtörtént a XI. kerületi Kánai-tó partján épülő 900 lakásos Lake11 Home&Park alapkőletétele, amin Dr. László Imre, Újbuda polgármestere és Borbély Zoltán, az Atenor Hungary Kft. ügyvezető igazgatója is részt vett. A projekt keretében épülni fog: csökkentett forgalmú promenád, rejtett mélygarázsok, zöld parkok, rengeteg fa, tó körüli futópálya, a közelben pedig számos lovarda, uszoda, strand, fitneszterem, síiskola, tenisz- és squashpálya.

A budapesti lakáspiacra épp az erőteljes zöld fordulat idején lép a belga vállalat, akkor, amikor azenergetikai követelmények már nem csak a jogszabályok, hanem a piac legfontosabb szereplői, a vevőkszámára is kiemelten fontosak. Pénteken nyitja meg kapuit a aPortfolio Lakás Kiállítás. A kiemelt szakmai eseményszeptember 23-tóla MOMsport Uszoda és Rendezvényközpontbanvárja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés