Előfizetői tartalom

Infláció, ESG és a háború - Ezek határozzák meg a régiós ingatlanpiacot

Portfolio
Elkezdődött a CEE Property Forum 2022, a Bécsben tartott ingatlanpiaci konferencia első előadásai során olyan témák kerültek elő mint a várható gazdasági kilátások és ezek ingatlanpiaci hatásai, az ESG szempontok retail piaci vonatkozásai, valamint az ESG-n belül a környezeti és társadalmi faktorok nehézségei és előnyei az ingatlanpiacon.

Infláció, ESG, és energia - ezek lesznek a leggyakoribb kifejezések a konferencia közönsége szerint az egész napos szakmai esemény során. Az égbe szökő infláció, az emelkedő kamatlábak, és az ukrajnai háború megkérdőjelezte Európa pandémia utáni gazdasági fellendülését. Mire számíthatunk az előttünk álló évben? Melyik közép-kelet-európai ország fogja jobban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés