Előfizetői tartalom

Gyökeres átalakulásokat hozhatnak Lázár János tervei a hazai építőiparban

Portfolio
Véget vetnének az egyszereplős közbeszerzéseknek, megreguláznák az építőanyagok drágulásának áthárítását és vizsgálat indul, ha elszállnak a kivitelezési költségek. Összesen 27 szakmai szervezettel ült le egyeztetni és hétszáznál is több javaslatot kapott az új állami beruházásokról szóló törvény kérdésében Lázár János - írja a Világgazdaság.

Több mint 700 javaslatot kapott szakmai oldalról Lázár János a tervezett új beruházási törvényhez. A miniszter az elmúlt hónapokban 27 építési szakmai szervezetet keresett fel és ült le a képviselőivel tárgyalni, így az új állami beruházásokról szóló törvényről nemzeti konszenzus lehet. A VG információi szerint a jogszabály október közepén kerül az Országgyűlés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés