Előfizetői tartalom

Megnyílt a Portfolio Lakás Kiállítás, egész hétvégén ingyenes a belépés

Portfolio
Már látogatható a legnagyobb hazai ingatlanpiaci rendezvény, a Portfolio Lakás Kiállítás a MOMsport Uszoda és Rendezvényközpontban. Az ingyenes rendezvényen ingatlanfejlesztő cégek, bankok, szolgáltatók és szakértők várják a lakáspiac iránt akár személyes okokból, akár befektetőként érdeklődőket, a szervezők pedig külön hangsúlyt fektettek az energetikai kérdésekre, ezért külön workshop foglalkozik azzal, hogy milyen ingatlant érdemes most venni, milyen megoldások érhetők el az energiahatékonyság növelésére és a rezsiköltségek csökkentésére.

Különösen izgalmasnak ígérkezik az idei évben a lakáspiac alakulása, hiszen számos, a piacot alapvetően meghatározó tényező változott meg az elmúlt időszakban. Ilyen például az általános kamatszint-emelkedés, és ezáltal az egyre drágábbá váló hitelek, a zöldhitel sorsa, és persze az elszálló rezsiköltségek. A Portfolio Lakás Kiállítás szeptember 23-tól vasárnap...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái