Előfizetői tartalom

Hat irodaházat vesz az S IMMO az IMMOFINANZ-tól

Portfolio
Szándéknyilatkozatot írt alá az S IMMO részére történő magyarországi irodai ingatlanjainak eladásáról az IMMOFINANZ. A tranzakció a CPI Property Groupon belüli szoros együttműködés révén valósul meg, amely az IMMOFINANZ myhive irodai megoldásainak a teljes csoportra történő kiterjesztésére szolgálhat. A magyar portfólió 6 budapesti irodaépületet foglal magában, közel 124 000 négyzetméternyi bérbe adható területtel. A tranzakció lezárására 2022 vége előtt sor kerülhet.

Jelentős portfólióátrendeződés zajlik a CPI háza táján. A cég már év elején bejelentette, hogy az IMMOFINANZRA tett vételi ajánlatának elfogadásával a cég részvénytőkéjének és szavazati jogainak legalább 53,33 százalékát birtokolja, amit az év során 77 százalékra növelt. Az IMMOFINANZ stratégiájában az új befektetések a jelenlegi piaci környezetben a kiskereskedelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés