Előfizetői tartalom

Mérséklődött a lakbérek növekedési üteme - Ennyiért lehet ma lakást bérelni az ország különböző városaiban

Portfolio
Az előző hónapok gyors ütemű lakbéremelkedése 2022 augusztusában jelentősen lelassult: az előző hónaphoz mérten országosan 1,5, Budapesten 1,3%-kal nőttek a bérleti díjak, idén ez volt eddig a legvisszafogottabb növekedés - derül ki KSH-ingatlan.com legfrissebb lakbérindexéből. Nézzük, hol, mennyiért lehet ma lakást bérelni Magyarországon!

Tovább lassult a lakbérek emelkedése augusztusban: az előző hónaphoz képest országosan 1,5, Budapesten 1,3%-kal nőttek. Az előző év azonos időszakinál országosan 23, Budapesten 25, a 2015. évi bázisidőszakinál pedig 72, illetve 64%-kal voltak magasabbak az augusztusi lakbérek. Bár a nominális lakbérek 2022 márciusától országosan és Budapesten egyaránt meghaladták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés