Előfizetői tartalom

Most mindenki ezektől az ingatlanoktól szabadulna

Portfolio
A legutóbbi, szeptemberi lakáspiaci elemzésünk egyik legfontosabb eredménye volt, hogy a felújítandó, átlagos állapotú lakások és családi házak, valamint a korszerű ingatlanok közötti olló nagyra fog nyílni. A fenti állítás újfent igazolást nyert, hiszen az Ingtalan.com szeptemberi jelentéséből kiderült, hogy az eladó lakások és családi házak piaca kezd elszakadni egymástól.

Szeptemberben több mint 37 ezer eladó lakás- és házhirdetést adtak fel a tulajdonosok és ingatlanközvetítők a weboldalon. Ez ugyanannyi, mint egy évvel korábban, és 4 százalékkal több feladott hirdetést jelent augusztushoz. Emellett a házak friss kínálata 7 éves szeptemberi rekordot jelent, az ősz első hónapjában 2015 óta nem hirdettek meg annyi házat eladásra, mint idén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés