Előfizetői tartalom

Megkezdődött a siklóper

Portfolio
Megkezdődött a Gellért-hegyi sikló építése érdekében elindított bírósági per a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. A jogi eljárást a beruházás megvalósítására vállalkozó Gellérthegyi SIKLÓ Kft. indította azzal a céllal, hogy a bíróság mondja ki, a Fővárosi Önkormányzat idén februárban jogellenesen kezdeményezte a Gellért-hegyi sikló megépítését célzó 2009-es szerződéstől történő elállását. A Gellért-hegyi sikló több mint egy évszázados terv, amely látványos és környezetbarát megoldással kapcsolná be az ikonikus városrészt Budapest közlekedésébe, véli a beruházó.

A perfelvételi tárgyalás megtartásával hivatalosan is kezdetét vette a Gellért-hegyi sikló építése érdekében indított bírósági per a Gellérthegyi SIKLÓ Kft., valamint a Főváros Önkormányzat és az I. Kerületi Önkormányzat között a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. A jogi eljárás elindítását célzó keresetlevelet a Gellérthegyi SIKLÓ Kft. nyújtotta be azt követően...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái