Előfizetői tartalom

Újabb raktárépülettel bővült a budapesti agglomeráció

Portfolio
Újabb 14 000 négyzetméternyi raktár- és irodaépülettel bővítette legújabb logisztikai parkját a Prologis. A Prologis Park Budapest – Sziget II így már közel 30 000 négyzetméternyi beépített területtel bír, emellett további 110 000 négyzetméternyi beépíthetőségi kapacitás áll rendelkezésre, amin már el is kezdődtek az újabb beruházás munkálatai.

A Prologis Parak Budapest – Sziget II a piaci igényekre reagáló spekulatív beruházás, melynek most átadott épülete a 14 000 négyzetméteres DC1B. „Ügyfeleink igényeit szem előtt tartva választottuk spekulatív fejlesztésünk színhelyéül ezt a Szigetszentmiklóstól néhány kilométerre lévő parkot, ahol a most átadott közel 14 000 négyzetméteres DC1B épület mellett további...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés