Előfizetői tartalom

Nagy Márton: új állami lakáspolitika szükséges

Portfolio
Az aranyévek, a pénz- és megrendelésbőség után nehezebb idők jönnek a hazai építőipar számára. Az új keretek között új gazdaság- és szakpolitikára van szükség, amihez mindenkinek alkalmazkodnia kell. Az egyik legfontosabb eleme ennek az alkalmazkodásnak, hogy új lakáspolitikai alapokat kell letenni, megfelelő beruházói (leginkább protekcionista) környezetet kell kialakítani. Az ÉVOSZ szervezésében a mai Kormányzati Tájékoztató konferencián Koji László, az ÉVOSZ elnöke, Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter és Lázár János építési és beruházási miniszter (az ő előadását egy külön cikkben tesszük közzé) ismertette a részleteket.

A 2022 április 3-án megválasztott kormányban jelentős átalakulások történtek a minisztériumok szintjén, a kiemelt gazdasági jelentőséggel rendelkező, de korábban decentralizáltan képviselt hazai építőipar álma félig teljesült, Lázár János vezetésével létrejött az Építési és Beruházási Minisztérium. Az új minisztérium létrejöttét jól fogadta a piac, a munkát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés