Előfizetői tartalom

Célzott programmal erősítik az ingatlanfejlesztések és a művészet kapcsolatát

Portfolio
2022. október 7-én BUILDING ON ART / A MŰVÉSZETRE LEHET ÉPÍTENI címmel szakmai találkozó zajlott le az Art Market Budapest kísérőeseménye, az Inside Art nemzetközi művészeti konferencia keretében a Bálna Budapest épületében. A szakmai eseményen az alapítók bejelentették a BUILDING ON ART, HUNGARY elnevezésű együttműködési platform létrehozását, amelynek célja, hogy a magyarországi beruházások esetében elterjedt gyakorlattá váljon műalkotások valamilyen formában történő befogadása.

A platform alapítója a hazai ingatlanszakmai piac néhány meghatározó szereplője: a GTC Hungary, a Jones Lang LaSalle, a Market Építő Zrt., az Optima Befektetési Zrt. és a WING Zrt. A most bejelentett program és önkéntes együttműködési platform célja annak elősegítése, hogy Magyarországon az ingatlanberuházásokhoz művészeti tartalmak kapcsolódjanak a kivitelezés vagy átalakítás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés