Előfizetői tartalom

Kiárusít a belvárosi önkormányzat: 32 ingatlant tervez eladni az V. kerület

Portfolio
Több mint 4 milliárd forint értékben adna el ingatlant saját ingatlanvagyonából az V. kerületi önkormányzat. A belvárosi önkormányzat ugyanazt a nagyon rövid időre, nagyon kis körben meghirdetett pályázási módszert alkalmazza, amellyel ebben a ciklusban már több irodától és üzlethelyiségtől is megszabadult – írja a Telex. Az önkormányzat most 32, összesen több mint 5600 négyzetméternyi ingatlan eladásáról döntött, aminek megvalósulása esetén csak ebben a ciklusban 13 milliárd forint értékben szabadulnak meg ingatlanoktól.

Október 6-án nyújtotta be Belváros-Lipótváros önkormányzata azt a javaslatot, amelyben pályázati úton adnák el a kerület 32 ingatlanát. Az összesen 11 címen található ingatlanok összesített, meghirdetett minimum ára valamivel több mint 4 milliárd forint, ebből egyedül a Sas utca 20. alatti épület pincéje, földszintje, félemelete és első emelete 1,885 milliárdot ér....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés