Előfizetői tartalom

Jönnek a drámai számlák, lépnie kell az irodabérlőknek

Portfolio
Az irodabérlő cégek többsége napokon-heteken belül szembesül a drámaian megugrott üzemeltetési költséggel, amit bizonyosan áthárítanak a bérbeadók. Lesznek, akik olcsóbb és hatékonyabb házba költöznek emiatt, de nagy hullámra nem lehet számtani. Egyelőre - derül ki a Newmark VLK Hungary Kft. október elején végzett bérlői felméréséből.

A következő pár hét vízválasztó lehet az irodabérleti piacon, egyrészt a bérlőknek újból felül kell vizsgálni, hogy mekkora a területigényük, milyen hatékonyan használják azt, és mekkora a home office aránya. Másrészt azt is meg kell nézni, hogy menyire korszerű az az épület, amiben most dolgoznak, és érdemes-e költözni egy újba vagy a biztosat választva maradni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés