Előfizetői tartalom

Elindult a zöld forradalom az ingatlanpiacon - Ez mindenkit érinteni fog

Portfolio
ESG és ingatlanfinanszírozás témában rendezett szakmai webináriumot ingatlanbefektetők és fejlesztők számára az RICS kelet-közép-európai tagozata és a Széchenyi István Egyetem. A rendezvényen többek között az MNB, a Deloitte és az ENSZ szakértői is képviseltették magukat, akik az ingatlanbefektetések kapcsán az aktuális zöldítési kihívásokra és trendekre hívták fel a figyelmet.

A fenntartható finanszírozás formái az elmúlt évtizedben folyamatosan bővültek, a befektetések során egyre több befektetési alap foglalkozik az ESG-vel. Az ESG ugyanis a környezetbarát épületek terjedésének előmozdításán túl lehetőséget biztosít az ingatlanok közösségre gyakorolt ​​hatásaival kapcsolatos vizsgálatokra is. Nagy kihívás viszont, hogy a befektetőknek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés