Előfizetői tartalom

Hivatalos: 700 milliárdnyi projekt országszerte, ami lekerült a "halállistáról"

Portfolio
Egy hónapja írtunk arról, hogy a kormány közzétett egy 284 pontból álló listát azokról a beruházásokról, melyek a tervek ellenére elmaradnak. Ezek között főként közlekedési infrastruktúra-beruházások, például összekötő- vagy elkerülő utak építése, közútfelújítások, illetve egészségügyi-, oktatási- és sportberuházások szerepeltek. Most viszont a Magyar Közlönyben kijött egy 58 elemből álló lista, melynek összértéke közel 700 milliárd forint, ami azokat a beruházásokat foglalja össze, melyek a tervezettnél magasabb összegből ugyan, de megvalósulnak.

Döntött a kormány egyes kivitelezés alatt álló beruházások megvalósításához szükséges többletforrások biztosításáról. Az érintett beruházásokra a kormány az alábbi összegeket szánja: A Testnevelési Egyetem új kampusza, valamint a hozzá kapcsolódó sportlétesítmények, szálláshelyek és szolgáltatóegységek megépítésére a 2023. évben 7,2 milliárd forint....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés