Előfizetői tartalom

Hogyan lettek szexik a raktárak? - Ez a titka a logisztikai ingatlanok szárnyalásának

Portfolio
Furcsának tűnhet az állítás, miszerint a raktárak a jelen és a közeljövő legizgalmasabb ingatlanfejlesztései lehetnek, mégis ez az igazság. A Business Insider cikkéből kiderült, hogyan erősödtek meg 2008 után a logisztikai fejlesztők, és miért a raktárak a legvonzóbb ingatlanok sok befektető számára az egyesült államokban.

A raktárak mindig is a kiszámítható, stabilan működő, és lassan növekvő ingatlanpiaci fejlesztések közé tartoztak. Az elmúlt években azonban egy egészen más trendet figyelhettünk meg az egyesült államokban. A logisztikai ingatlanokkal, elsősorban raktárakkal foglalkozó vállalatok rövid idő alatt hatalmas növekedésen mentek keresztül, és a lassuló nemzetközi piac ellenére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés