Előfizetői tartalom

Teljes a bizonytalanság a vendéglátóiparban - Sokak szerint a covidnál is rosszabb a mostani helyzet

Portfolio
Nagyon bizonytalan helyzetben vannak az üzletek és vendéglátóhelyek, miután nehezen tudják megbecsülni, hogy a különböző energiafogyasztású gépek és berendezések használata milyen költségekkel jár majd - mondta el a VG-nek Király Gabriella, a BKIK által alapított BUM (Bevásárlóutca Menedzsment) Kft. menedzsere. Míg a járvány alatti lezárások egységesen érintették a szektort, a mostani helyzet minden szereplőre másként hat majd.

A mostani helyzet összetettebb, mint a pandémia idején volt, akkor ugyanis mindenki bezárt vagy korlátozottan, de egységesen és határozott ideig működött, a vendégek és a vevők pedig vagy jöhettek, vagy nem, most a tanácstalanság jellemzi a szektort. Szinte megjósolhatatlan, hogy ki, milyen áron jut majd alapanyaghoz, munkaerőhöz, és energiához. A tíz fővárosi bevásárlóutca...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés