Előfizetői tartalom

Nagyon megéri felújítani, most mindenki ezekre a házakra vadászik

Portfolio
A Knauf Insulation és az Ingatlantajolo.hu portált is üzemeltető Otthontérkép Csoport közös adatgyűjtésben mérte fel az ingatlanpiac 2022 őszi állapotát. A felmérés eredménye egyezik az általunk is megírt következtetésekkel, miszerint a rezsiköltségek drasztikus emelkedése növelte az energetikai korszerűsítések iránti keresletet, a szigetelés nélküli, korszerűtlen házak ma már nagyon nehezen eladhatóak.

A kutatásból kiderült továbbá, hogy sokkal inkább válságállók és inflációtűrők a szigetelt otthonok, amelyek akár 10-15 százalékkal is többet érnek a fővárosban és környékén és akár fele annyi idő alatt is értékesíthetők, mint a hasonló, korszerűtlen társaik. Olcsóbbak lettek, de így sem kellenek a nagy és energiapazarló otthonok Az energiaár változások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés