Előfizetői tartalom

Az éghajlatváltozás az ingatlanjainkat sem kíméli

Portfolio
A World Green Building Council (WorldGBC) ágazati útmutatót adott ki az épített környezetre, mely a globális átmenetet támogatja az olyan infrastrukturális megoldások felé, amelyek az emberekre összpontosítanak. A világszervezet az épületek, a közösségek és a városok szintjén javasol hatékony és gyakorlati lépéseket, támogatva a változó éghajlathoz való alkalmazkodást és ellenálló képességet.

A világ népességének legalább 85%-át érintő éghajlatváltozás elkerülhetetlen hatásai miatt - aszályok, a tengerszint emelkedése, hőhullámok és árvizek, amelyek gyakorisága és súlyossága növekszik, a szemléletváltás elengedhetetlen ahhoz, hogy a közösségek képesek legyenek az épített környezetünkben való túlélésre és boldogulásra. A klímaváltozással szembeni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés