Előfizetői tartalom

Elkészítette első fenntarthatósági jelentését a Market

Portfolio
Kiadta első - a 2021-es évet felölelő - Fenntarthatósági Jelentését a Market Csoport. A beszámoló, melyben a vállalat közzéteszi a környezetvédelem és a fenntartható működés érdekében tett lépéseit a GRI (Global Reporting Initative/Globális Jelentéskészítési Kezdeményezés) Standard nemzetközi szabványának megfeleltetve készült el.

A Market Csoport a 2025-ig megfogalmazott fenntarthatósági stratégiájában deklarálta: gazdasági céljai elérése mellett, építőipari tevékenysége végzése közben lehetőségeihez képest a tőle telhető legnagyobb figyelmet fordítja arra, hogy feladatait a környezeti és társadalmi fenntarthatóság jegyében végezze. A cég azt vallja, hogy az épített környezet megteremtése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés