Előfizetői tartalom

Nemzetközi minősítést kapott a Budapest ONE

Portfolio
WELL Platina minősítést kapott az Őrmezőn, álló Budapest ONE már átadott első üteme. Az irodaház Magyarországon elsőként felelt meg az International Well Building Institute (IWBI) legszigorúbb elvárásainak, amit nemzetközi szakértők helyszíni vizsgálatai is igazoltak. A WELL Building Standard™ világszerte az emberek egészségét és közérzetét javító tereket értékeli és ismeri el.

A tudományos módszerekkel már egy évtizede folyamatosan fejlesztett WELL-minősítés célja, hogy olyan irodaházak épüljenek, amelyek a környezetvédelem mellett az ott dolgozók egészségére, közérzetére és komfortérzetére is kedvező hatással vannak. A washingtoni székhelyű IWBI az épületeket tíz szempont alapján vizsgálja, ide tartozik a levegőellátás, a hőérzet,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés