Előfizetői tartalom

Hatalmas károkat okoznak az építőipari kontármunkák

Portfolio
738 ezer forint az építőipari kontármunkák átlagos kára 2022-ben Magyarországon, 15 ezer forinttal kevesebb, mint tavaly. Enyhén javult, de továbbra is közepes az építőiparral szembeni általános bizalom. Jelentősen romlottak azonban a kilátások, az építtetők közel háromnegyede gondolja, hogy rossz irányba mennek a dolgok az építőiparban – állapítja meg a Mapei Kft. 7800 fő megkérdezésével készült kutatása.

A közép- és nyugat-magyarországi régiókban emelkedett a kontárok okozta károk összege, míg Budapesten és Kelet-Magyarországon csökkent. Az átlagos kárösszeg továbbra is kiugróan magas Közép-Magyarországon, 1,12 millió forint. Ennél lényegesen kevesebb, 470 197 forint az észak-alföldi régióban. A jelentős eltérés oka, hogy Közép-Magyarországon nagyobb a magas kárösszegek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés