Előfizetői tartalom

Rafináltan megfogalmazott posztban köszönt el Vitézy a TIM-ben betöltött pozíciójától!

Portfolio
A Technológiai és Ipari Minisztérium közlekedési államtitkára november 14-én jelentette be lemondását a közösségi oldalán. Frissítés: A bejelentés ugyan elsőre egy egyértelmű lemondásnak tűnik, ám az ügyesen megfogalmazott bejegyzésből akár az is kiolvasható, hogy az államtitkár csak a jelenlegi pozíciójáról mond le, attól vesz búcsút, ami a TIM megszűnésével szinte egyértelmű, és nyitva hagyja a lehetőségét annak, hogy a közlekedési terület új vezetője esetleg őt kérje fel a munka további folytatására.

Vitézy Dávid így fogalmazott november 14-én a közösségi média oldalán: "Ahogy ma a kormányinfón elhangzott, az új energetikai tárca létrejötte révén, Palkovics László miniszter lemondásával a Technológiai és Ipari Minisztérium megszűnik, ezáltal az eddigi közlekedési államtitkári feladataim is véget érnek. A közlekedési szakterület felügyelete az új kormányzati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés