FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

Hamarosan újranyitják a Lánchídat, de kik közlekedjenek rajta? Szavazz!

Portfolio
Jó ütemben halad a Lánchíd felújítása, hamarosan át is adják a hidat a forgalomnak. Egy fontos kérdésre azonban még nem derült fény ennek kapcsán: kik és milyen járművekkel használhatják majd a megújult hidat? Az ötletek az eredeti forgalom visszaállításától a híd teljes autómentesítéséig széles skálán mozognak, most viszont te is szavazhatsz arról, milyen legyen a híd közlekedése a felújítás befejeztével.

Határozott véleményt fogalmazott meg a Város és Mobilitás Intézet a Lánchíd leendő közlekedéséről. Álláspontjuk szerint a gépjárművek visszaengedése nem nyitást, hanem újabb állandósult dugót jelentene, ezzel akadályozva a közösségi közlekedést és a fenntartható egyéni közlekedési módokat. Ezen felül napi több ezer gyalogos visszakerülne a magas korlátok mögé...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés