Előfizetői tartalom

Már nem is házak, egész városrészek készülnek 3D nyomtatással

Portfolio
A 3D nyomtatás egyik meghatározó szereplője, az ICON mérnöki iroda bejelentette egy 100 házból álló „közösségi otthon" kivitelezését, melyet a BIG – Bjarke Ingels Group és a Lennar közreműködésével terveztek, derült ki az Építészfórum cikkéből. A projekt célja, hogy irányt mutasson az építőipar számára és felhívja a figyelmet a fenntartható megoldások fontosságára.

A texasi Wolf Ranch lesz a világ első robotflotta által épített lakónegyede. Az Austintól északra fekvő Georgetowban található grandiózus projekt marketingje az Építészfórum szerint ferdít egy kicsit, hiszen, az egymástól szisztematikusan elzárt házakból álló klasszikus amerikai kertvárost nehéz közösségi élettérnek nevezni. Ettől függetlenül azonban vitathatatlanul...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés