Előfizetői tartalom

Európai babérokra tör egy magyar szoftverfejlesztő cég

Portfolio
A Graphisoft, a világpiac OPEN BIM vezető szoftverfejlesztője bejelentette, európai pozícióinak erősítése érdekében kivásárolta a korábbi francia és francia svájci disztribútorát. A tranzakció az AV-Tech csoporthoz tartozó Abvent franciaországi és francia nyelvű Svájc területeken értékesítő Archicad üzletágakat érinti, és heteken belül lezárul. Az európai AEC piac ezen meghatározó piacain ezentúl a Graphisoft saját leányvállalatokkal támogatja felhasználóit.

A francia építészek által alapított Abvent, az AV-Tech Group tagja, és szinte a Graphisofttal egyidőben jött létre. A disztribútor 1987-től Franciaországban, majd 1991-től a francia nyelvű Svájcban vált a magyar vállalat értékesítő partnerévé. Az Abvent a francia nyelvű európai régiókban jelentős piaci pozíciókkal rendelkezik, disztribútorként sikeresen képviselte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés