Előfizetői tartalom

Folytatódik a Liget Projekt? - Mi lesz a Biodómmal?

Portfolio
Idén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját a Liget Budapest Projekt. Ennek apropóján Gyorgyevics Benedekkel a Városliget Zrt. vezérigazgatójával beszélgettünk röviden a legfontosabb kérdésekről. A szakember elsősorban az elkészült projektek eredményeiről mesélt, de kitértünk a kezdetektől fogva nagy port kavaró Biodóm projektre is.

Milyen eredmények vannak idén a Ligetnél? A Liget Budapest Projekt történetének eddigi legsikeresebb éve a 2022-es volt. Ebben az esztendőben két, zászlóshajó vállalásunkat is teljesítettük. Januárban megnyílt a japán Sou Fujimoto által tervezett Magyar Zene Háza, majd májusban átadhattuk a közönségnek a Néprajzi Múzeum gyűjteményének otthont adó, új épületét. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés