Előfizetői tartalom

Új képek érkeztek a belvárosi luxusprojektről

Portfolio
Új képek érkeztek a Horizon Development fejlesztésében megvalósult belvárosi Szervita Square Building-ről - olvasható a cégcsoport Linkedin oldalán. A tavaly év végén átadott ingatlan Közép- és Kelet-Európa első LEED Platinum környezettudatos minősítéssel rendelkező többfunkciós (mixed-use) épülete, amely 14 500 négyzetméteren kínál prémium kiskereskedelmi- és irodatereket, valamint luxus lakóingatlanokat Budapest belvárosában.

A Szervita Square Building kereskedelmi területeket érintő épületét az átadást követően az Union Investment vásárolta meg. Az épület idén augusztusban aranyérmet nyert a Többfunkciós Épület és a Fenntartható Ingatlanfejlesztés kategóriákban a FIABCI Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatán. Az alábbiakban pedig a legújabb képek: Galéria4 képSzervita...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés