Előfizetői tartalom

Íme a katari "horror hotelek"

Portfolio
Sokak számára lehetetlen küldetésnek tűnt, hogy a kevesebb, mint 3 millió lakossal rendelkező Katar sikeresen elszállásolja az országba érkező nagyjából 1,2 millió turistát. Az aggodalom nem tűnik alaptalannak, korábban is érkeztek már meghökkentő hírek szállodahajókról és sátortáborokról, most az utóbbiról keringenek hajmeresztő videók a Twitteren.

A BBC News videójában jól látszik a sátrak puritán berendezése, a biztonság és az alapvető infrastruktúra szinte teljes hiánya. Érdemes megemlíteni, hogy nem filléres szállásokról van szó, 175 font azaz több mint 80 000 forint egy éj ezekben a sátrakban. The horrifying experience fans discovered when they checked into the Fan Village in . For £175 a night, these tents are worst...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés