Előfizetői tartalom

Lázár János: az összes vonatkozó törvényt felülvizsgáljuk

Portfolio
Október 11-én Lázár János bejelentette az új beruházási és építési kerettörvény elkészültét, most azonban egy újabb kódex összeállításán dolgozik a piac szereplőivel. Az építési és beruházási miniszter célja, hogy az összes, az építésügyet, településkép-védelmét és a műemlékvédelmet szabályozó törvényt felülvizsgálják és azokat a Magyar Építészetről szóló törvényben újra rendszerezzék - derül ki a miniszter Facebook oldaláról.

"A beruházási kerettörvényhez sok ajánlást kaptunk a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarától. Most egy újabb kódexen dolgozunk. Az összes, az építésügyet, településkép-védelmét és a műemlékvédelmet szabályozó törvényt felül fogjuk vizsgálni és azokat a Magyar Építészetről szóló törvényben újra rendszerezni. Ennek a joganyagnak gazdaságfejlesztési feladatai is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés