airbnb szoba nappali
Ingatlan

Új szolgáltatásokat vezet be az Airbnb - Örülhetnek a házigazdák

Portfolio
Három újdonsággal szolgál az Airbnb a házigazdáknak, két új szolgáltatást vezetett be a platform, illetve kibővítette a biztosítási kereteit, hogy ezzel is népszerűsítse a lakáskiadók között a hirdetési felületét - áll a közleményükben.

Három területen segíti az Airbnb a házigazdákat: az Airbnb Categories szolgáltatást annak érdekében vezették be, hogy több millió ember olyan szálláshelyeket ismerhessen meg, amilyeneket még soha sem korábban. Elérhető vált továbbá az Airbnb Setup szolgáltatás is, mely a házigazdák részére könnyebbé teszi lakásuk rövid távú kiadását. Továbbá még többet nyújt majd az AirCover biztosítás a lakáskiadóknak.

  • Airbnb Setup: Annak érdekében, hogy nagyon egyszerűen ki tudja adni valaki a lakását, egy tapasztalt házigazda segítségét is lehet mostantól kérni. Újdonság tovább, hogy az új kiadók kiválaszthatják, hogy az első vendég bárki, vagy már egy tapasztalt Airbnb-felhasználó legyen.
  • Even more AirCover for Hosts – Még nagyobb biztonságot jelent a vendégazonosító, mostantól ugyanis kiterjeszti a személyazonosság ellenőrzést az Airbnb a 35 legfontosabb országába utazó összes foglaló vendégre - ami az összes foglalás 90%-át teszi ki. (A vendégek személyazonosságának ellenőrzését 2023 tavaszán világszerte kiterjesztik.) A foglalások átvizsgálása is fejlődik, a saját fejlesztésű foglalási szűrési technológiájukat vezették be az Egyesült Államokban és Kanadában - ezzel segítik csökkenteni a zavaró, nem valós foglalásokat. (Az új átvilágítási technológiát 2023 tavaszán világszerte kiterjesztik). Újítás, hogy a korábbi 1 millió dolláros károkozásra vonatkozó biztosítást, immáron 3 millió dollárra emelik. A biztosítás mostantól autóra, hajóra, műkincsre, vagy egyéb értéktárgyakra (ékszer, gyűjtemények) is kiterjed azok értékbecslési értékéig. A közlemény alapján a kárigények benyújtása is egyszerűsödik, és könnyen nyomon követhető lesz majd egészen a kifizetésig.
  • New Airbnb Categories – Hat új apartman kategória érhető el a kínálatban mostantól, ez nemcsak a szállásadóknak engedi, hogy a különlegesebb lakásaikat bemutathassák, de a vendégeknek is részletesebb információkat ad majd az otthonokról. A kategóriák között lesz például az "Új" - ami az elmúlt 10 hétben feltett lakásokat gyűjti, a "Világ tetején" kategória a 3048 méter feletti otthonokat listázza, a "Trending" kategória pedig azokat a magasra értékelt lakásokat takarja, amelyek az előző héthez képest több hirdetési megtekintést kaptak. Az "Adapted" a kerekesszékkel megközelíthető lakásokat mutatja meg, a "Play" azokat, amelyek kosárlabdapályával, játékszobával, minigolfpályával, vízicsúszdával és más egyéb lehetőségekkel rendelkeznek. Végül a "Hanoks" a természetes anyagokból épített, hagyományos koreai otthonok kategóriát takarja. Ezeken kívül a kategóriák megtekintésekor több részletet jelenítenek meg a keresési eredményekben, például a lenyűgöző kilátással rendelkező házaknál megjelenik a kilátás típusa, a nemzeti parkok közelében lévő házaknál pedig a park bejáratától mért távolság.

“Manapság, akárcsak a nagy világgazdasági válság idején 2008-ban, az emberek különösen érdekeltek abban, hogy extra bevételt szerezzenek ingatlanjuk kiadásával. Ezért szeretnénk segíteni őket abban, hogy még egyszerűbb legyen számukra ez a folyamat.” - mondta Brian Chesky, az Airbnb társalapítója, elnök-vezérigazgatója. 

Címlapkép: Getty Images

Csanyi Sandor Prima Primissima 2022
kina-karanten-koronavirus-covid-19
forint euró

Ricardo Hazlitt és az infláció

A nagyszerű Henry Hazlitt és az infláció természete címmel ma posztom olvasható a kiváló publicista, Seres László...

Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Díjmentes online előadás
December eleji részvénymustra, aktualitások, grafikonok, értékeltségek.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Könyvelő munkatárs

Könyvelő munkatárs
2022. november 30.
Agrárszektor Konferencia 2022
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
BAYER-CONSTRUCT_BalázsAttila_78B7425