Előfizetői tartalom

Képeken Afrika legújabb és legmagasabb felhőkarcolója

Portfolio
Nagy, első ránézésre talán túl nagy feladatra vállalkozott Egyiptom. A közel 10 millió lakosú kaotikus és zsúfolt Kairó fejlesztése helyett egy teljesen új közigazgatási központot, egy új fővárost épít a sivatag közepére. Az új város ékköve lesz a már építés alatt álló Iconic Tower, amely a maga 393 méterével Afrika legmagasabb épülete lesz.

A felhőkarcoló építését 2019-ben kezdték meg, az alábbi képeken jól látszik, hogy a munkálatok már előre haladott állapotban vannak, ez némiképp biztosítékot ad arra, hogy az Iconic Tower nem jut oly sok más ambiciózus projekt, például a Jeddah Tower sorsára. A 77 emeletes épület várhatóan 2023-ban nyitja meg kapuit az irodák, a hotelek és a lakók számára. Galéria7...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés