Előfizetői tartalom

ESG nélkül az ingatlanpiacon is értéket veszítünk

Portfolio
Üzleti értékvesztéshez vezethet, ha egy cég nem alakít ki fenntarthatósági törekvéseket. A tágabban vett gazdaság és a kereskedelmi-ingatlanpiac szereplői egy olyan mérhető és átlátható rendszer kialakításának küszöbén állnak, melyet egységesen kell követnie a vállalatoknak. Az ESG-vel kapcsolatos kérdésekről szólt a CBRE legutóbbi szakmai beszélgetése.

A fenntarthatósági törekvések mérhetősége a jövőben egyre nagyobb jelentőséggel fog bírni, erre jelenleg a sokak által elfogadott és egyik legkézenfekvőbb megoldást az épületek minősítése jelenti, mind az irodák, mind a logisztikai ingatlanok területén. „Bár a befektetők nagy része számára egyelőre az energiahatékonyság és az épületek tanúsítása a legfontosabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés