Előfizetői tartalom

Sötét jövő vár az eladókra a hazai lakáspiacon

Portfolio
Ahogyan arra számítani lehetett, novemberben a korábbi hónapokhoz képest markánsabb különbség alakult ki az országos lakáspiacon a kínálat és a kereslet között - áll az ingatlan.com összefoglalójában, amely az egyes megyékre bontva ismerteti a legfrissebb számokat. Az előző hónapban több mint 40 százalékkal volt alacsonyabb a kereslet a tavalyi év azonos hónapjához képest, így az eladóknak egyre gyakrabban és egyre többet kell engedniük az árból.

Novemberben az egy évvel korábbinál 2 százalékkal több használt lakóingatlan került be újonnan a kínálatba, összesen több mint 33 ezer friss hirdetés jelent meg a magánszemélyek és az ingatlanközvetítőknek köszönhetően. November végén pedig összesen több mint 170 ezer eladó ingaltanhirdetésből válogathattak a vevők, ami több mint 12 százalékos bővülésnek felel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés