Előfizetői tartalom

Hova még? - Tovább nőnek jövőre az árak a lakáspiacon?

MTI
Összesen 91 ingatlancéget kérdezett meg a GKI Gazdaságkutató Zrt. és a Masterplast közös novemberi felmérése a lakáspiaci folyamatok alakulásáról. Bár a megkérdezett ingatlanosok többsége a használt és az új építésű lakások árában is stagnálásra számít, bizonyos lakástípusoknál további áremelkedés valószínű és a bérleti díjakban is emelkedésre számít a többség.

A fővárosi használt lakások a válaszadók 19 százaléka szerint drágulnak jövőre, 48 százalék az árak stagnálásra, 33 százalék pedig az árak jelképes, 1 százalék körüli mérséklődésére számít. A vidéki körzetekben erős többségbe kerültek a csökkenő árakra számítók: az összesített előrejelzés szerint nyugaton 4, keleten 6 százalék körüli árcsökkenés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés