Előfizetői tartalom

A BDPST Group megvette a Gellért Szállót!

Portfolio
A BDPST Group részvételével folytatódhat a Gellért Szálló megújítása, miután a vállalat képviselői megállapodást kötöttek a hotelt birtokló Indotek Csoporttal, annak megvételéről. A társaság tervei szerint az ingatlant a védett épület műemléki értékeinek megóvásával, helyreállításával egy korszerű ötcsillagos hotellé alakítják.

Teljesen megújult belsővel és új szolgáltatásokkal fog visszatérni a magyar szálláshelypiacra a Gellért Szálló. A több mint 100 éve megnyitott, de immár egy éve zárva tartó hotelt egy ötcsillagos szállodává alakítja a BDPST Zrt. A december 9-én aláírt tulajdonrész-vásárlási megállapodás értelmében a tranzakciós folyamat zárását követően a szálloda a BDPST Group...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés