Előfizetői tartalom

Magyar szálloda épül az Egyesült Arab Emírségekben

Portfolio
Most először vásárolhatott telket és építhet fel egy szállodát magyar érdekeltségű cég az Emirátusokban. Az egyik legkisebb emirátus, Ras Al Khaimah nemrég azzal került be a hírekbe, hogy itt építik meg az Emírségek első kaszinóját. A magyar érdekeltségű szálloda a mesterséges, ember által épített Al Marjan-szigeten helyezkedik majd el. A PRESTON 255 szobás szállodakomplexumának építése jövő év elején kezdődik.

Saját tőkéből, Csehországban kibocsátott vállalati kötvények eladásából és a szállodaszobák értékesítéséből finanszírozza a cseh-magyar PRESTON a Sun Beach Resort névre keresztelt projektet. A vállalatot  a cseh üzletember Filip Navrátil és magyar társa, Hegyvári Bálint hozták létre. Korábban évekig együtt dolgoztak a nemzetközi (elsősorban európai és ázsiai)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés